Kuinka vaihtaa Amazon-tiliä?

Haluatko elää planeetalla, jossa kaikki toimii tekniikan ja verkon avulla? Jos näin on, sinun on investoitava useisiin laitteisiin ja sovelluksiin laajalla marginaalilla. Kuten ehkä jo tiedät, useimmat ihmiset ovat nykyään niin kiireisiä, että heillä on tuskin aikaa mennä ulos ja tehdä ostoksia.

Tällaisina aikoina yksi parhaista asioista, joita voit tehdä, on ladata Amazon järjestelmääsi. Se on eräänlainen ostosohjelmisto, jota voit käyttää kaikenlaisten tavaroiden ostamiseen ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä sovellus voi helpottaa asioitasi Amazon tuki tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Yksi tämän alustan käytön parhaista osista on, että tarvitsemasi tavarat toimitetaan kotiovellesi ilman vaivaa. Se tarkoittaa, että voit säästää huomattavasti aikaa ja energiaa ilman lisähaasteita.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa luotettavan ostossovelluksen, kuten Amazon, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.

Näissä tilanteissa sinun tulee ottaa yhteyttä Amazon tekniseen tuki tiimiin ja pyytää heitä opastamaan sinua asianmukaisesti. He voivat tarjota sinulle useita vinkkejä, ratkaisuja ja ehdotuksia helposti.

Sen lisäksi on olemassa muutamia ohjeita, joita sinun tulee käyttää, jos haluat vaihtaa Amazon-tilejä mukavasti kotonasi. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon sovellus valitsemassasi laitteessa
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta valikkokuvaketta oikeassa alakulmassa
  3. Vieritä uudella sivulla alas ja valitse Asetukset ja napauta sitten Vaihda tiliä
  4. Kun uusi sivu tulee näkyviin, napauta Lisää tili ja täytä sitten vaaditut kentät sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
  5. Napauta Kirjaudu sisään ja täytä tarpeitasi onnistuneesti

Voit soittaa Amazon Tuki Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka poistaa Amazon Musicin automaattinen toisto käytöstä?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka määrittää lapsilukko Amazon Antaa potkut Tabletissa?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?