Kuinka määrittää lapsilukko Amazon Antaa potkut Tabletissa?

Oletko yksi monista ihmisistä planeetalla, jolla on älypuhelin, kannettava tietokone tai tietokone, jota käytät päivittäin Internetin kanssa? Jos vastauksesi on kyllä, luultavasti tiedät jo, että paras tapa saada eniten hyötyä tekniikasta ja verkosta on sovellusten avulla.

Nämä ohjelmistot parantavat elämäämme suurella marginaalilla. Yksi tärkeimmistä sovelluksista, jotka sinun tulee asentaa laitteellesi välittömästi, on Amazon. Se on eräänlainen monikansallinen yritys, joka harrastaa teknologian eri osa-alueita laajalla marginaalilla. Tästä johtuen kannattaa mahdollisimman pian selvittää, miten sen tiloja hyödynnetään Amazon Tuki Suomi -tiimin avulla.

Vaikka tämä yritys aloitti matkansa ostosohjelmalla, on nyt lanseerannut useita muita sovelluksia, tiloja ja tuotteita. He tekivät niin parantaakseen käyttäjien mukavuutta ja kokemusta mahdollisimman paljon. Kaikki elementit auttavat sinua saamaan sopivimmat tulokset ja minimoivat ongelmien mahdollisuuden nopeasti.

Onko sinulla vaikeuksia yrittää ladata ja asentaa Amazon kaltainen ohjelmisto, koska tämä on ensimmäinen kerta, kun teet niin? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä tiedä mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta tarkoittaako se, että sinun pitäisi luopua mieltymyksistäsi ja vaatimuksistasi? Ei. Siksi sinun tulee ottaa yhteyttä Amazon tekniseen tukitiimiin tällaisina aikoina ja pyytää heitä auttamaan. Nämä ammattilaiset ovat alan parhaita, joten voit luottaa heihin.

Sen lisäksi sinun tulee oppia muutama vaihe, jos haluat määrittää lapsilukon Fire Tablet -laitteeseen. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Fire Tablet -kotisivu järjestelmässäsi
  2. Kun teet niin, uusi sivu avautuu ja valitse Pika-asetukset
  3. Napauta Asetukset-kuvaketta seuraavalla näytölle ilmestyvällä sivulla
  4. Sinulle tarjotaan luettelo vaihtoehdoista, napauta Lapsilukko-välilehteä
  5. Kytke ominaisuus päälle mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan
Soita Amazon tukinumeroon, jos haluat tietää lisää tästä näkökulmasta.

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?