Kuinka ottaa automaattinen toisto käyttöön Amazon Musicissa?

Haluatko olla osa planeettaa, jossa kaikkea ohjataan tekniikan ja internetin avulla? Jos vastauksesi on kyllä, sinun on ladattava useita tehokkaita ohjelmistoja ja käytettävä useita verkkosivustoja vastaavasti.

Vaikka nykyään saatavilla on useita sovelluksia, Amazon on yksi parhaista. Se johtuu siitä, että se on yksi luotettavimmista ja merkityksellisimmistä teknologiayrityksistä tällä hetkellä maailmassa. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä yritys voi parantaa online-elämääsi Amazon tuki tiimin avulla.

Sen palveluilla voit helposti ostaa vaatteita, hankkia tavaroita, soittaa musiikkia, katsella elokuvia, suoratoistaa ohjelmia, ohjata gadgeteja tekoälyn avulla jne. Kaikki nämä seikat lisäävät organisaation suosiota.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi selvittää, kuinka voit asentaa tehokkaan ohjelmiston, kuten Amazon, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma, kuinka voit varmistaa, että teet kaiken oikein.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua ongelmien aikana. Voit uskoa niihin ilman sen kummempaa harkintaa.

Sen lisäksi on olemassa muutamia ohjeita, joita voit valita, jos haluat ottaa Amazon Musicin automaattisen toiston käyttöön. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon Music -alusta valitsemassasi laitteessa
  2. Kun pääikkuna avautuu, napauta Asetukset-kuvaketta näytön oikeassa yläkulmassa
  3. Valitse sinulle tarjottujen työkalujen luettelosta kohtaamasi Musiikkiasetukset-välilehti
  4. Selaa uusia vaihtoehtoja ja siirry sitten kohtaan Autoplay
  5. Kytke se päälle siirtämällä liukusäädintä oikealle

Voit soittaa Amazon Asiakaspalvelun Suomi  numeroon, jos haluat lisätietoja tästä näkökulmasta.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka ottaa Amazon Music Shuffle käyttöön?



Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?