Kuinka poistaa Amazon-tili?

Kuten ehkä jo tiedät, me kaikki olemme nykyään osa planeettaa, jossa kaikki toimii tekniikan ja Internetin avulla. Nämä kaksi elementtiä tarjoavat sinulle huomattavan määrän työkaluja ja sovelluksia, joiden avulla voit parantaa käyttömukavuuttasi huomattavasti.

Yksi näistä ohjelmistoista on Amazon, olet ehkä kuullut siitä jo. Se on monikansallinen teknologiayritys, joka luotiin ensimmäisen kerran antamaan käyttäjien ostaa tavaroita verkon kautta. Kuitenkin sen käyttöönotosta lähtien Amazon on kokeillut huippuluokan teknologiaa tarjotakseen sinulle erilaisia tiloja.

Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää lisää siitä, kuinka tämä organisaatio voi muuttaa elämäsi kulkua Amazon tuki tiimi n avulla välittömästi. Yksi tämän ohjelmiston parhaista osista on, että sillä on helppokäyttöinen ja luotettava käyttöliittymä, jota voit mukauttaa mieltymystesi ja vaatimusten mukaan.

Riippumatta siitä kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, monikäyttöisen ohjelmistosovelluksen, kuten Amazon, lataaminen ja asentaminen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi voi silti olla vaikeaa, jos tämä on ensimmäinen kertasi. . Tarkoittaako tämä kuitenkin, ettet voi saada parhaita etuja? Ei.

Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua pyrkimyksissäsi helposti. Jos et ole tyytyväinen puheluihin, voit myös lähettää heille tekstiviestejä, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa. Muutakin vaihetta voit tehdä, jos haluat poistaa Amazon-tilin. He ovat:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon ohjelmisto tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun pääikkuna avautuu, siirry heti Profiilisivulle
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Sisällön ja laitteiden hallinta -välilehti
  4. Löydät uudelta sivulta vaihtoehdon Tilit, avaa se
  5. Napauta tiliä, jonka haluat poistaa, valitse Peruuta rekisteröinti -painike ja vahvista toimintosi

Soita Amazon Prime Suomi numeroon saadaksesi lisävinkkejä tai ehdotuksia.

Aiheeseen liittyvähaku -Kuinka lisätä Amazon Pay -saldoa?

Comments

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?