Kuinka poistaa Amazon Pay UPI?

Haluatko olla osa planeettaa, jossa jokainen ihminen on merkittävästi riippuvainen teknologiasta ja internetistä? Jos vastauksesi on kyllä, sinun on opittava käyttämään erityyppisiä sovelluksia parantaaksesi käyttömukavuuttasi huomattavasti. Jos sinulla ei ole tarpeeksi aikaa tehdä ostoksia, parasta mitä voit tehdä, on ladata Amazon-sovellus laitteellesi.

Useimmat teistä saattavat jo tietää, että kyseessä on monikansallinen teknologiayritys, joka pystyy tarjoamaan sinulle erilaisia palveluita. Voit valita sen työkalut tavaroiden ostamiseen, musiikin kuunteluun, elokuvien katseluun, ohjelmien suoratoistoon, elektronisten laitteiden ohjaamiseen, maksujen suorittamiseen jne. ilman vaikeuksia.

Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaansa selvittääksesi, kuinka tämä sovellus ja sen ominaisuudet voivat parantaa käyttö mukavuuttasi Amazon tuki tiimin ohjauksella mahdollisimman pian. Kun saat tämän ohjelmiston, voit ymmärtää, miksi lähes jokainen ihminen luottaa siihen nykyään.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa ja rekisteröityä suositun monikansallisen yrityksen, kuten Amazon, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, paras asia, jonka voit tehdä, on ottaa yhteyttä Amazon tekniseen tuki tiimiin ja pyytää heitä auttamaan sinua vastaavasti.

Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit luottaa heihin helposti. Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Amazon Pay UPI -tilin. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon Pay sovellus älypuhelimellasi tai kannettavallasi
  2. Kun kotisivu ilmestyy näytölle, napauta kohtaamaasi Hallitse pankkitilejä -välilehteä
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse UPI-pankkitili, jonka haluat poistaa
  4. Napauta Deregister Your Amazon UPI seuraavalta avautuvalta sivulta
  5. Vahvista toimintosi ja tallenna muutokset ennen kuin poistut ikkunasta

Voit soittaa Amazon prime suomi asiakaspalvelu numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka lisätä Amazon Pay -saldoa?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?