Kuinka lisätä Amazon Pay -saldoa?

Kuten ehkä jo tiedät, me kaikki elämme nykyään planeetalla, jolla jokainen yksilö on merkittävästi riippuvainen teknologiasta ja Internetistä. Nämä kaksi elementtiä tarjoavat meille kaikenlaisia palveluita, jotka lisäävät käyttömukavuutta ja kokemusta huomattavasti.

Kuitenkin saadaksesi parhaat tilat vastaavasti, sinun on investoitava asianmukaisiin ohjelmistoihin, kuten Amazon. Se on teknologiayritys, joka on ollut alalla huomattavan kauan ja voi tarjota sinulle useita etuja.

Sen huipputyökaluilla voit ostaa tuotteita, sisustaa kotisi huonekaluilla, ohjata elektroniikkaa, soittaa musiikkia, katsella ohjelmia, suoratoistaa elokuvia, seurata rahojasi jne. ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja tämän sovelluksen ja sen työkalujen toiminnasta Amazon tuki tiimin ohjauksessa välittömästi.

Toinen hämmästyttävä tilaisuus, jonka voit hankkia tältä yritykseltä, on se, että sen avulla voit käyttää tositteita helposti.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit asentaa huippuluokan teknologiayrityksen, kuten Amazon, ja rekisteröityä siihen tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos näin on, sinun ei tarvitse huolehtia liikaa.

Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi voi tarjota sinulle vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja vastaavasti. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit uskoa heihin tehokkaasti.

Muutoin voit tehdä muutaman vaiheen, jos haluat lisätä Amazon Pay Balancen. Katsotaanpa niitä nyt tarkemmin:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon Pay -sovellus älypuhelimellasi tai kannettavallasi
  2. Kun löydät itsesi etusivulta sisäänkirjautumisen jälkeen, napauta kohtaamasi Lisää rahaa -välilehteä
  3. Näyttöön tulee uusi sivu, jossa on välilyönti summan syöttämistä varten. Tee se vastaavasti
  4. Napauta Jatka-välilehteä ja anna sitten tarvittavat tiedot prosessin viimeistelemiseksi
  5. Tallenna muutokset ja poistu ikkunasta

Voit soittaa Amazon prime suomi asiakaspalvelu numeroon, jos sinulla on ulkoisia huolenaiheita tai epäilyksiä.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka Lisata Amazon-Kuponki Tilillesi?


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?