Kuinka poistaa Amazon-maksutapa?

Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet työksesi, tarvitset todennäköisesti teknologian ja Internetin apua selviytyäksesi päivästä. Nämä kaksi elementtiä tarjoavat meille monenlaisia palveluita, joten on kätevää täyttää vaatimukset. Jos kuitenkin haluat varmistaa, että käytät palveluita parhaalla mahdollisella tavalla, sinun on ladattava sopivat ohjelmistot, kuten Amazon, mahdollisimman pian.

Se on eräänlainen monikansallinen teknologiayritys, joka harrastelee verkon eri alueilla tarjotakseen käyttäjilleen sopivaa sisältöä. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää enemmän tämän ohjelmiston ja sen ominaisuuksien toiminnasta Amazon tuki tiimin ohjauksessa heti, kun saat aikaa.

Yksi parhaista osista tämän sovelluksen valinnassa on, että sillä on erittäin helppokäyttöinen ja luotettava käyttöliittymä. Tämän tekijän ansiosta ominaisuuksien määrittäminen on helppoa ilman vaikeuksia.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun olet yrittänyt selvittää, miten voit ladata ja asentaa Amazon kaltaisen huippuluokan ohjelmiston haluamallesi laitteelle? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua mieltymystesi, vaatimusten ja käyttömukavuuden mukaan. Sinun tarvitsee vain soittaa, lähettää tekstiviesti, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Amazon maksutapasi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon Pay -ohjelmisto tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun etusivu tulee näkyviin, napauta kohtaamaasi Tili-välilehteä
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse heti Maksuvaihtoehdot-välilehti
  4. Napauta seuraavalta avautuvalta sivulta maksutapaa, jonka haluat poistaa
  5. Paina painiketta Poista ja vahvista toimintosi

Soita Amazon prime suomi asiakaspalvelu numeroon, jos et ymmärrä jotakin yllä olevista vaiheista.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka Lisata Amazon Maksutapoja?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?