Kuinka lisätä Amazon-maksutapoja?

Haluatko olla osa planeettaa, jossa jokainen ihminen on erittäin riippuvainen teknologiasta ja verkosta elämänsä kaikilla osa-alueilla? Jos näin on, sinun on heti saatava lisätietoja sovelluksista ja verkkosivustoista. Nykyään saatavilla on monenlaisia ohjelmistoja, jotka voivat tarjota sinulle useita työkaluja.

Jos kuitenkin tarvitset monia palveluita, on parasta sijoittaa monikansalliseen teknologiayritykseen, kuten Amazon. Tämän organisaation avulla voit helposti tehdä ostoksia, hallita lukuisia laitteita, suorittaa maksuja, katsella ohjelmia, kuunnella musiikkia jne. ilman vaikeuksia.

Kaikki nämä tekijät lisäävät ohjelmiston suosiota ja merkitystä enemmän kuin uskotkaan. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä yritys voi parantaa online-elämääsi Amazon tuki tiimin ohjauksella mahdollisimman pian. Kun olet selvittänyt kuinka navigoida ominaisuuksissa, saat sen mukaisesti parhaat edut.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, miten voit rekisteröityä ja ottaa käyttöön Amazon kaltaisen huippuluokan monitoimiohjelmiston tarjoamat lukuisat palvelut, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Tällaisina aikoina parasta, mitä voit tehdä, on ottaa yhteyttä Amazon tekniseen tuki tiimiin ja pyytää heitä antamaan sinulle vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja. Se on joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti, joten voit luottaa heihin ilman sen enempää harkintaa.

Muuta kuin, voit seurata muutamia vaiheita, jos haluat lisätä Amazon-maksutapoja. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon ohjelmisto tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun kotisivu ilmestyy näytölle, napauta Tilisi-ruutua välittömästi
  3. Valitse sinulle tarjotusta uudesta vaihtoehtoluettelosta Maksusi -vaihtoehto
  4. Napauta Lisää maksutapa -välilehteä seuraavasta avautuvasta ikkunasta
  5. Seuraa näytön ohjeita ja tallenna muutokset

Voit soittaa Amazon Prime Suomi numeroon saadaksesi lisätietoja.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka kayttaa Amazon-lahjakorttia?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?