Kuinka lisätä Amazon-kuponki tilillesi?

Etsitkö tällä hetkellä teknologia organisaatiota, jossa on monenlaisia tiloja, jotka lisäävät käyttömukavuuttasi laajalla marginaalilla? Jos vastauksesi on kyllä, Amazon saattaa olla sinulle sopiva. Se on yritystyyppi, joka kokeilee eri teknologia-alueita tarjotakseen käyttäjilleen lukuisia työkaluja, sovelluksia ja palveluita.

Voit hyödyntää sen mahdollisuuksia tehdä ostoksia, hallita varojasi, hallita sähköisiä laitteitasi, katsella elokuvia, suoratoistaa ohjelmia, kuunnella musiikkia, lähettää rahaa jne. ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi muuttaa kokemustasi Amazon tuki tiimin avulla mahdollisimman pian.

Yksi tämän sovelluksen parhaista osista on, että sillä on premium-sopimus, jonka voit tilata, jos olet joku, joka tarvitsee lisäpalveluita. Kaikki nämä elementit parantavat kokemustasi enemmän kuin uskotkaan.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka ladata suosittu ohjelmisto, kuten Amazon, ja rekisteröityä siihen tietokoneellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai älypuhelimella? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua mieltymystesi, vaatimusten ja budjettirajoitusten mukaan.

Muuta kuin tämä, sinun tulee noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat lisätä Amazon-kupongin tilillesi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon ostossovellus älypuhelimellasi tai kannettavallasi
  2. Kun etusivu tulee näkyviin, napauta kohtaamasi profiilikuvaketta
  3. Saat luettelon vaihtoehdoista. Valitse Lahjakortit ja lahjakortit -ruutu
  4. Napauta Lisää tositeisiin -laattaa seuraavalta avautuvalta sivulta
  5. Täytä tositteen numeroilla oleva tila ja lisää se noudattamalla näytön ohjeita

Soita Amazon Prime Suomi numeroon, jos et suorita mitään yllä olevista vaiheista.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka poistaa Amazon-maksutapa?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?