Kuinka käyttää Amazon-lahjakorttia?

Yritätkö löytää teknologiayritystä, jolla on erilaisia tiloja ja palveluita käyttäjilleen? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee ladata Amazon gadgetiin mahdollisimman pian. Se on eräänlainen monikansallinen organisaatio, joka puuhailee eri teknologian aloilla parhaan hyödyn saamiseksi.

Tämä yritys aloitti alun perin matkansa ostossovelluksena, jota voit käyttää kaikentyyppisten tuotteiden ostamiseen ilman vaikeuksia.Odottamattoman menestyksensä vuoksi se alkoi kuitenkin investoida lisäalueille tarjotakseen sinulle upeita työkaluja.

Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää enemmän siitä, kuinka tämä ohjelmisto voi parantaa asioitasi Amazon tuki tiimin avulla heti, kun saat aikaa. Yksi tämän sovelluksen parhaista puolista on, että sillä on erittäin tehokas käyttöliittymä, jossa voit navigoida vastaavasti ja onnistuneesti.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, voit silti kokea olevan erittäin haastavaa selvittää, kuinka asentaa ja rekisteröityä uusi ohjelmisto, kuten Amazon tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi. Mutta tarkoittaako se sitä, että sinun on luovuttava tarpeistasi? Ei.

Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi voi opastaa sinua mieltymystesi ja huolenaiheidesi mukaan. Se on joukko ammattilaisia, jotka on koulutettu perusteellisesti etukäteen, joten voit luottaa heihin ilman sen kummempaa harkintaa.

Muutoin voit noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat käyttää Amazon lahjakorttia. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon-ostossovellus tietokoneellasi tai älypuhelimellasi
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta kohtaamasi profiilikuvaketta
  3. Valitse sinulle tarjottujen vaihtoehtojen luettelosta Lunasta lahjakortti -ruutu, jonka löydät
  4. Syötä korvauskoodisi kenttään seuraavalla sivulla, joka avautuu edessäsi
  5. Tao Käytä saldoon -välilehdellä lunastaaksesi lahjakorttisi vastaavasti

Voit soittaa Amazon Prime Suomi numeroon saadaksesi lisää vinkkejä, ehdotuksia ja ratkaisuja.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka peruuttaa Amazon-lahjakortti?


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?