Kuinka poistaa pankkitili Amazon Paysta?

Haluatko ladata sovelluksen, joka voi tarjota sinulle monenlaisia palveluita ja mukavuuksia? Jos vastauksesi on kyllä, sinun pitäisi oppia lisää Amazonista heti, kun sinulla on aikaa. Se on eräänlainen teknologiayritys, joka voi tarjota sinulle monia etuja.

Suurin osa planeetan ihmisistä on kuullut Amazonista ja sen merkityksestä. Se on monikansallinen yritys, joka aloitti alun perin asiakkaiden ostoskeskuksena.

Kuitenkin, kun sen ohjelmisto alkoi saada suosiota, Amazon alkoi harrastaa teknologia maailman eri osa-alueita laajalla marginaalilla. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa selvittää, miksi sinun pitäisi kiinnittää siihen huomiota Amazon-tukitiimin avulla niin pian kuin mahdollista.

Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä tiloja etsit, tämä yritys varmistaa, että saat sopivimman kokemuksen parhaalla mahdollisella tavalla.

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka hyvin olet perehtynyt teknologiaan ja Internetiin, ohjelmiston määrittäminen voi silti olla erittäin haastavaa, jos tämä on ensimmäinen kerta.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazonin tekninen tukitiimi on täällä tarjoamassa kaikenlaista apua ja resursseja. Sinun tulee ottaa heihin yhteyttä heti, kun sinulla on ongelmia, koska he voivat lisätä tarpeitasi asianmukaisesti.

Muutoin on muutamia ohjeita, joita sinun tulee noudattaa, jos haluat poistaa pankkitilin Amazon Paysta. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon Pay -sovellus ja kirjautua sisään tilillesi
  2. Napauta kohtaamaasi Hallitse omia tilejä -laattaa
  3. Edessäsi avautuu uusi sivu, mene Maksuasetukset-osioon ja napauta Hallinnoi pankkitilejä
  4. Luettelo pankkitileistä tulee seuraavalle sivulle, napauta sitä, jonka haluat poistaa
  5. Paina painiketta Poista ja vahvista toimintosi

Voit soittaa Amazon Tuki Suomi numeroon, jos et noudata yllä olevia ohjeita.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?