Kuinka poistaa Amazon Dark Mode käytöstä?

Jokainen tällä planeetalla asuva henkilö tietää todennäköisesti jo Amazonista ja kuinka paljon sillä on vaikutusta. Se on teknologiayritys, joka voi tarjota sinulle erilaisia työkaluja, sovelluksia ja palveluita, joita voit hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän seurauksena sinun tulee ladata tämä sovellus mahdollisimman pian ja oppia lisää sen ominaisuuksien käytöstä Amazon tuki tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Koska tämä organisaatio toimii eri tekniikan aloilla, voit olla rauhassa tietäen, että voit käyttää sen ohjelmistoja kaikenlaisiin toimintoihin. Voit käyttää Amazon palveluita tavaroiden ostamiseen, elektronisten laitteiden ohjaamiseen, elokuvien suoratoistoon, musiikin kuunteluun, tekoälyyn sijoittamiseen jne. ilman vaikeuksia.

Kaikkien näiden elementtien ansiosta sinulla on kätevää hankkia edistyneimmät palvelut ja samalla vähentää tulevien esteiden mahdollisuuksia laajalla marginaalilla.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja ladata monitoimiorganisaatiolle nimeltä Amazon älypuhelimellasi, kannettavalla tietokoneellasi tai tietokoneellasi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mistä aloittaa tai mitä tehdä varmistaaksesi, että saat parhaat tulokset.

Onko se kuitenkin riittävä syy luopua vaatimuksistasi ja tarpeistasi? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi on tavoitettavissa koko päivän opastamassa sinua kaikissa tilanteissa. Se on joukko koulutettuja ja koulutettuja henkilöitä, joten voit uskoa heihin ilman sen enempää harkintaa.

Muutakin vaihetta voit seurata, jos haluat poistaa Amazon tumman tilan käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon-sovellus haluamallasi laitteella ja kirjautua sisään profiiliisi
  2. Kun löydät itsesi ohjelman kotisivulta, napauta Lisää-välilehteä
  3. Saat uuden luettelon vaihtoehdoista. Valitse heti Asetukset-ruutu
  4. Napauta Väriteema-ruutua, joka löytyy seuraavalta edessäsi ilmestyvältä sivulta
  5. Löydät vaihtoehdon nimeltä Vaalea teema. Ota se käyttöön poistaaksesi tumman tilan käytöstä

Soita Amazon tuki Suomi numeroon, jos tarvitset lisävinkkejä tai ratkaisuja.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka ottaa Amazon Pay Balance käyttöön?


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?