Parhaat tavat ratkaista Amazon-ongelma

Onko sinulla ongelmia Amazonin kanssa etkä tiedä kuinka puhua oikealle henkilölle? Luota meihin, olemme olleet siellä ja tiedämme, kuinka turhauttavaa se voi olla. Siksi olemme luoneet kattavan oppaan yhteydenottoa varten Amazoniin. Vaikka heillä ei ole sähkö postiosoitetta pyyntöjen tai valitusten lähettämiseen, olemme pyöristäneet puhelinnumerot, chat-URL-osoitteet, tukisivut ja asiakaspalveluvaihtoehdot, joiden avulla voit ratkaista ongelmasi mahdollisimman nopeasti.

1. Soita asiakaspalveluun 24/7

Luota meihin, kun kerromme, että tätä kappaletta oli vaikea löytää, joten emme syytä sinua, jos et löytänyt sitä! Soita tähän numeroon milloin tahansa soittaaksesi Amazonille ja keskustellaksesi asiakaspalvelun edustajan kanssa ja ratkaistaksesi ongelmasi.

2. Käytä Amazonin chat-ominaisuutta

Napsauta linkkiä avataksesi automaattisesti chatin Amazon asiakaspalvelun edustajan (tai ehkä botin, sitä on vaikea sanoa) kanssa. Kirjoita kysymyksesi tai huolenaiheesi ja ratkaise ongelmasi edustajan kanssa. Jos chatista ei ole apua, kirjoita soittopyyntö tai kysy asiakaspalvelun puhelinnumeroa.

3. Ota yhteyttä Amazoniin Twitterissä.

Jos et halua tehdä pyyntösi julkiseksi, twiittaa @Amazon Apua ongelmaasi tai pyyntöösi. Älä vain jaa henkilökohtaisia ​​tai tilitietoja verkossa

4. Etsi ohjekirjastosta vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Siirry yllä linkitetylle asiakastukisivulle ja vieritä alaspäin, kunnes näet "Hae ohjekirjastostamme". Käytä hakutoimintoa kirjoittaaksesi kysymyksen tai ongelmasi. Tai valitse vaihtoehto Kaikki ohjeaiheet -valikosta, mukaan lukien:

  • Missä tavarani on
  • Toimitus ja toimitus
  • Palautukset ja hyvitykset
  • Hallitse tiliäsi
  • Turvallisuus ja yksityisyys
  • Maksu, hinnat ja tarjoukset
  • Laitteet ja digitaaliset ratkaisut
  • Amazon Business -tilit
  • Isot tavarat ja raskaat isot palvelut
  • Muut aiheet ja ohjesivustot

5. Pidä kaikki tiedot, vahvistusnumerot ja lähetystiedot valmiina.

Mitä enemmän tietoa sinulla on, sitä helpompi on ratkaista kiistasi tehokkaasti. Ennen kuin aloitat chatin tai puhelun, kerää kaikki myyntitietosi ja tarkista ne varmistaaksesi, että sinulla on kaikki tosiasiat oikein.

Voit soittaa Amazon tuki Suomi numeroon, jos haluat lisää tapoja ratkaista ongelma.

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka määrittää lapsilukko Amazon Antaa potkut Tabletissa?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?