Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Jokainen tällä planeetalla nykyään asuva henkilö tietää Amazonista ja siitä, millainen yritys se on. Se on teknologiayritys, joka pystyy tarjoamaan sinulle erilaisia työkaluja, tiloja ja sovelluksia ilman vaikeuksia. Koska Amazon on ollut tällä alalla huomattavan kauan, voit luottaa heidän palveluihinsa ilman lisäharkintaa.

Tämän yrityksen avulla voit kätevästi ostaa tavaroita, katsella elokuvia, suoratoistaa videoita, hallita elektronisia laitteitasi, harrastaa tekoälyä jne. Tämän vuoksi sinun tulee yrittää parhaasi saadaksesi lisätietoja siitä, miten tämä yritys pystyy helpottaaksesi ongelmiasi Amazon-tukitiimin avulla mahdollisimman pian.

Yksi tämän yrityksen parhaista puolista on, että sen ohjelmistoilla on huomattavasti helppokäyttöinen ja navigoitava käyttöliittymä, mikä lisää käyttö mukavuuttasi laajalla marginaalilla.

Onko sinulla vaikeuksia ymmärtää kuinka ladata ja määrittää Amazon-sovelluksen tarjoamat lukuisat ominaisuudet, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, paras asia, jonka voit tehdä, on ottaa yhteyttä Amazonin tekniseen tukitiimiin ja kehottaa heitä opastamaan sinua vastaavasti.

Tämä ammattilaistiimi on tavoitettavissa puheluiden, tekstiviestien, sähköpostien ja live-chatin kautta, joten sinun on vaivatonta ottaa heihin yhteyttä haluamallasi tavalla. Näiden lisäksi on muutamia asioita, jotka sinun tulee pitää mielessä, jos haluat poistaa Amazon Prime katseluhistoriasi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon Prime -sivusto älypuhelimella, kannettavalla tietokoneella tai tietokoneella
  2. Kun verkkosivusto ilmestyy eteesi, kirjaudu sisään tilillesi käyttämällä sähköpostiosoitetta ja salasanaa
  3. Napauta pientä rataskuvaketta, jonka löydät avautuvalta uudella sivulla
  4. Uusi luettelo vaihtoehdoista avautuu näytölle, napauta kohtaamasi Asetukset-ruutua ja valitse sitten Katseluhistoria
  5. Napauta Poista elokuvat/jaksot katseluhistoriasta -kategoriaa, joka löytyy seuraavalta sivulta

Voit soittaa Amazon tuki Suomi numeroon, jos sinulla on lisäkysymyksiä.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka poistaa Amazon-hakuhistoria?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?