Kuinka poistaa Amazon-hakuhistoria?

Etsitkö monikansallista yritystä, joka pystyy tarjoamaan sinulle kaikenlaisia sovelluksia ja palveluita? Jos vastauksesi on kyllä, paras asia, jonka voit tehdä, on ladata Amazon haluamallesi laitteelle mahdollisimman pian.

Se on yksi planeetan luotettavimmista organisaatioista, joka aloitti ostosohjelmistona. Siitä lähtien Amazon on ottanut käyttöön useita muita sovelluksia, joiden avulla voit suoratoistaa videoita, ohjata elektronisia laitteita kotona, kuunnella musiikkia, katsella ohjelmia jne. ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian lisätietoja siitä, miten se toimii Amazon-tukitiimin avulla.

Kun ymmärrät kuinka käyttää tämän yrityksen tarjoamia työkaluja, voit parantaa käyttömukavuuttasi ja kokemustasi ilman vaikeuksia. Kaikki nämä elementit helpottavat kehittyneimpien palvelujen hankkimista ja vähentävät samalla riskien mahdollisuutta asianmukaisesti.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja asentaa Amazonin kaltaisen teknisen sovelluksen älypuhelimeesi, kannettavaan tietokoneeseen tai tietokoneeseen? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta tarkoittaako se, että sinun on luovuttava? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazonin tekninen tukitiimi on käytettävissä koko päivän ja tarjoaa sinulle vinkkejä ja ratkaisuja ilman vaikeuksia. Voit soittaa, lähettää tekstiviestin, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa hakuhistorian sovelluksestasi.Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon sovellus ja kirjautua sitten tilillesi
  2. Kun löydät itsesi kotisivulta, napauta kohtaamaasi Profiili-välilehteä
  3. Edessäsi avautuu uusi sivu eri vaihtoehdoilla, valitse Selaushistoria-ruutu
  4. Napauta Hallitse historiaa -välilehteä, joka löytyy seuraavalta sivulta, kun se avautuu
  5. Napauta kohtaamaasi Poista kaikki kohteet -luokkaa poistaaksesi koko historiasi

Soita Amazon tuki Suomi numeroon, jos haluat tietää lisää tästä yrityksestä.

Aiheeseen liittyvähaku - Kuinka poistaa laite Amazon Primesta?

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?