Kuinka poistaa Amazon lapsilukko käytöstä?

Useimmat ihmiset planeetalla nykyään ovat kuulleet Amazon ja sen tehokkuudesta. Se on monikansallinen yritys, joka on erikoistunut teknologian eri osa-alueille tarjotakseen meille useita palveluita ja työkaluja.

Vaikka tämä yritys aloitti matkansa ostosalustana, se on kasvanut ja kehittynyt ponnistelujensa ja resurssiensa ansiosta. Tämän seurauksena sinun tulee pitää mielessä, että saat mahdollisimman pian lisätietoja siitä, kuinka se toimii Amazon Tuki Suomi tiimin avulla. Kun olet oppinut käyttämään tätä sovellusta, voit lisätä huolenaiheitasi ja kokemustasi lyhyessä ajassa vaivattomasti. Se on yksi tärkeimmistä syistä, miksi niin monet ihmiset luottavat nykyään laajalti tähän ohjelmistoon.

Voit käyttää tämän organisaation palveluita tehdäksesi ostoksia, etsiä tavaroita, ohjata elektronisia laitteitasi, suoratoistaa elokuvia, kuunnella kappaleita jne. ilman vaikeuksia. Kaikki nämä elementit auttavat sinua saavuttamaan sopivimmat tulokset ja minimoivat ongelmien mahdollisuudet suurella marginaalilla.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja määrittää monikäyttöisen sovelluksen, kuten Amazon, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Mutta onko se tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Amazon tekninen tuki tiimi on käytettävissä koko päivän ja antaa sinulle vinkkejä ja ratkaisuja. Voit luottaa heihin vaivattomasti, koska heidät on koulutettu asianmukaisesti.

Sen lisäksi sinun tulee noudattaa muutamia vaiheita, jos haluat poistaa lapsilukkotoiminnon käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata ja avata Amazon-ohjelmisto järjestelmässäsi
  2. Kun löydät itsesi etusivulta, siirry heti Asetukset-sivulle
  3. Uusi sivu avautuu näytölle, napauta Tili-ruutua, jonka löydät
  4. Napauta kohtaamaasi Lapsilukko-välilehteä, joka tulee näkyviin edessäsi
  5. Ota ominaisuus käyttöön mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan
Soita Amazon-tukinumeroon, jos mikään yllä olevista vaiheista ei toimi.

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka määrittää lapsilukko Amazon Antaa potkut Tabletissa?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?