Kuinka asettaa rajoituksia Amazon Fire -tabletille?

Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet, sinulla on luultavasti jo älypuhelin tai kannettava tietokone, jota käytät säännöllisesti useista syistä. Kuitenkin saadaksesi niistä parhaan hyödyn sinun on käytettävä sopivia sovelluksia, kuten Amazon, jotka voivat tarjota sinulle lukuisia työkaluja ja palveluita.

Se on eräänlainen ohjelmisto, joka aloitti alun perin kauppakeskuksena, mutta on kasvanut menestyksensä ansiosta monikansalliseksi organisaatioksi. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää enemmän siitä, miten se toimii ja kuinka se voi auttaa sinua Amazon-tukitiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Tämä yritys harjoittelee nyt tekniikan eri osa-alueita ja pystyy tarjoamaan sinulle huippuluokan turvallisuuden ja suojan vaivattomasti. Tämän seurauksena voit uskoa niihin ilman lisäharkintaa. Kaikkien näiden elementtien avulla voit varmistaa, että saat parhaat hyödyt ja minimoi vaarat laajalla marginaalilla.

Onko sinulla vaikeuksia yrittää selvittää, kuinka ladata ja määrittää monikäyttöinen ohjelmisto, kuten Amazon, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, paras asia, jonka voit tehdä, on ottaa yhteyttä Amazonin tekniseen tukitiimiin ja pyytää heitä opastamaan sinua ongelmiesi mukaan.

Sinun tarvitsee vain selittää heille hämmennyksesi, ja he antavat sinulle hyödyllisiä vinkkejä muutamassa minuutissa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat asettaa rajoituksia Amazon Fire -tabletille. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti ymmärtääksemme paremmin:

  1.  Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on mennä laitteesi Asetukset-valikkoon
  2.  Kun ikkuna avautuu näytölle, siirry kohtaamasi Lapsilukko-välilehteen
  3. Löydät kytkimen kytkeäksesi ominaisuuden päälle, vaihda sitä
  4. Kirjoita salasanasi ja vahvista se kirjoittamalla se uudelleen
  5.  Napauta kohtaa Finish-painiketta, jonka löydät

Soita Amazon tuki Suomi numeroon, jos et ymmärrä mitään yllä annetuista vaiheista.


Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?