Kuinka asettaa rajoituksia Amazon Antaa potkut -tabletille?

Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet, sinulla on todennäköisesti jo älypuhelin tai kannettava tietokone, jota käytät säännöllisesti useista syistä. Kuitenkin saadaksesi niistä parhaan hyödyn sinun on käytettävä sopivia sovelluksia, kuten Amazon, jotka voivat tarjota sinulle lukuisia työkaluja ja palveluita.

Se on eräänlainen ohjelmisto, joka aloitti alun perin kauppakeskuksena, mutta on kasvanut menestyksensä ansiosta monikansalliseksi organisaatioksi. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa tietää enemmän siitä, miten se toimii ja kuinka se voi auttaa sinua Amazon Tuki Suomi tiimin avulla aina kun sinulla on aikaa.

Tämä yritys harjoittelee nyt tekniikan eri osa-alueita ja pystyy tarjoamaan sinulle huippuluokan turvallisuuden ja suojan vaivattomasti. Tämän seurauksena voit uskoa niihin ilman lisäharkintaa. Kaikki nämä elementit auttavat sinua varmistamaan, että saat parhaat hyödyt ja minimoit samalla riskit laajalla marginaalilla.

Onko sinulla vaikeuksia yrittää selvittää, kuinka ladata ja määrittää monikäyttöinen ohjelmisto, kuten Amazon, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, paras asia, jonka voit tehdä, on ottaa yhteyttä Amazon tekniseen tukitiimiin ja pyytää heitä opastamaan sinua ongelmiesi mukaan.

Sinun tarvitsee vain selittää hämmennyksesi heille, ja he antavat sinulle hyödyllisiä vinkkejä muutamassa minuutissa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat asettaa rajoituksia Amazon Antaa potkut -tabletille. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti ymmärtääksemme paremmin:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on mennä laitteesi Asetukset-valikkoon
  2. Kun ikkuna avautuu näytölle, siirry kohtaamasi Lapsilukko-välilehteen
  3. Löydät kytkimen kytkeäksesi ominaisuuden päälle, vaihda sitä
  4. Kirjoita salasanasi ja vahvista se kirjoittamalla se uudelleen
  5. Napauta kohtaa Suorittaa loppuun-painiketta, jonka löydät

Soita Amazon tukinumeroon, jos et ymmärrä mitään yllä annetuista vaiheista.

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka määrittää lapsilukko Amazon Antaa potkut Tabletissa?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?