Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?

Riippumatta siitä, kuka olet tai kuinka paljon käytät tekniikkaa ja Internetiä, tiedät jo, että et voi saavuttaa parhaita tuloksia ilman sovellusten apua. Nykyään on saatavilla monenlaisia ​​ohjelmistoja, ja sinun pitäisi tietää niistä yksityiskohtaisesti.

Jos etsit yritystä, joka pystyy tarjoamaan erilaisia ​​palveluja ja etuja, sinun tulee oppia lisää Amazonista mahdollisimman pian. Se on monikansallinen teknologiayritys, jolla on lukuisia vaihtoehtoja tarjota sinulle sopivat työkalut. Tästä johtuen kannattaa muistaa tietää siitä lisää Amazon Tuki Suomi -tiimin avulla aina kun ehtii.

Useimmat ihmiset planeetalla nykyään tietävät tästä organisaatiosta, koska sen sovelluksissa on erittäin kätevä ja tehokas käyttöliittymä. Ei vain sitä, vaan se myös vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi laajalla marginaalilla tärkeimpien tulosten saavuttamiseksi.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun yrität selvittää, kuinka ladata tai asentaa Amazon kaltainen ohjelmisto ensimmäistä kertaa? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mistä aloittaa tai mitä tehdä. Mutta onko se tarpeeksi hyvä syy luopua unelmistasi? Ei.

Tämän vuoksi sinun tulee ottaa yhteyttä Amazon tekniseen tuki tiimiin tällaisissa tilanteissa ja kehottaa heitä opastamaan sinua vastaavasti. Nämä asiantuntijat ovat käytettävissä koko päivän, joten saat parhaat hyödyt nopeasti.

Muuten sinun tulee tietää muutama vaihe, jos haluat poistaa lapsilukon käytöstä Amazon Fire Tabletissa. Katsotaanpa niitä nyt:

  1. Tärkein asia, joka sinun on tehtävä, on avata Fire Tablet tietokoneellasi tai kannettavalla tietokoneellasi
  2. Kun ohjelma alkaa toimia, siirry kohtaamasi Pika-asetukset-vaihtoehtoon
  3. Napauta näyttöön tulevista uusista vaihtoehdoista Parental Controls -ruutua näytölläsi
  4. Kytke kytkin pois päältä seuraavan sivun ominaisuus, joka avautuu edessäsi
  5. Tallenna muutokset vastaavasti
Jos et noudata jotakin yllä olevista vaiheista, soita välittömästi Amazon-tukinumeroon.

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?