Kuinka poistaa Amazon kaksivaiheinen vahvistus käytöstä?

Oletko yksi monista ihmisistä planeetalla, jotka etsivät luotettavaa ja turvallista sähköisen kaupankäynnin alustaa tarpeisiisi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee oppia Amazonista mahdollisimman pian.

Se on yksi tärkeimmistä ja helppokäyttöisimmistä ohjelmistoista, joita olet koskaan tavannut, koska sillä on kätevä käyttöliittymä. Se voi auttaa sinua ostamaan erilaisia ​​​​tavaroita ja tavaroita ilman vaikeuksia. Tämän seurauksena sinun tulee muistaa oppia siitä lisää Amazon Tuki Suomi tiimin avulla mahdollisimman pian.

Vaikka tämä yritys aloitti sähköisen kaupankäynnin alustana, se on kasvanut monikansalliseksi organisaatioksi toimimalla useille teollisuudenaloille. Kaikki nämä näkökohdat lisäävät yrityksen suosiota ja merkitystä laajalla marginaalilla. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä apua etsit, Amazon pystyy tarjoamaan sinulle ne kaikki muutamassa minuutissa.

Onko sinulla haastavaa yrittää asentaa ja perustaa Amazon kaltainen sähköisen kaupankäynnin alusta, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee lakata murehtimasta välittömästi, koska Amazon tekninen tuki tiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden auttamaan sinua kaikissa tilanteissa.

Voit tavoittaa heidät puheluiden, tekstiviestien, sähköpostien ja live-chatin avulla ilman vaikeuksia. Näin ollen voit ratkaista ongelmasi muutamassa minuutissa vaivattomasti.

Muuta kuin tämä, on muutamia vaiheita, jotka voit pitää mielessä, jos haluat poistaa kaksivaiheisen vahvistusominaisuuden käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Amazon-ohjelmisto laitteellasi
  2. Kun löydät itsesi etusivulta, mene kohtaan Oma tili ja napauta Kirjautuminen ja suojaus
  3. Löydät uudelta sivulta välilehden nimeltä Kaksivaiheinen vahvistus, napauta Muokkaa kyseisen ruudun vieressä
  4. Napauta Poista käytöstä -välilehteä, jonka kohtaat uudella avautuvalla sivulla
  5. Puhelinnumeroosi lähetetään koodi, kirjoita se annettuun kenttään
  6. Vahvista koodi tallentaaksesi muutokset vastaavasti
Jos haluat saada lisätietoja tässä blogissa annetuista ohjeista, voit soittaa Amazon tukinumeroon.

Muu aiheeseen liittyvä blogi

Popular posts from this blog

Kuinka poistaa Amazon Prime -katseluhistoria?

Kuinka poistaa käytöstä lapsilukko Amazon Antaa potkut -tabletistasi?